Tuesday, February 23, 2010

Siapa VIP PKR Itu???


Penghujung Februari ini kita sekali akan digegarkan dengan berita pemimpin VIP PKR yang pernah mengegarkan negara menyertai UMNO.Pemimpin tersebut nampaknya telah mula sedar sepertimana Zahrain dari Pulau Pinang.Pemimpin ini mungkin mempunyai pendapat yang sama seperti Zahrain yang tidak mahu menjadi pengkhianat kepada agama,bangsa dan negaranya.

Beliau akan menyerahkan borang keahlian UMNO kepada salah seorang pemimpin utama negara nanti.Lokasi penyerahan borang tersebut dijangkakan di negeri Selangor.Sebagai penghormatan kepada Selangor yang diancam oleh pelbagai kategori manusia seperti Peliwat, Perogol dan juga Pemabuk, kita sebagai rakyat Selangor harus mengalu-alukan kedatangan pemimpin PKR ini dalam membantu BN menelanjangkan kebebalan dan juga kemunafikan gabungan Pakatan Haprak ini.

Pemimpin ini pernah mendapat pembelaan daripada Peliwat Tegar yang cuba menjadi hipokrit dalam memastikan rahsianya tidak terbongkar.Penyertaan pemimpin ini akan menelanjangkan lagi siapakah Peliwat Tegar yang melarikan anak dara orang ke Siam.Walaupun tanpa restu mak bapak, nasibnya baik jodoh tetap kekal hingga ke sekarang walaupun terpaksa berkongsi tongkat sakti yang tidak mengenal umur dan jantina.

Juak-juak Pakatan Haprak pula masih lagi dibuai mimpi indah yang didendangkan oleh Peliwat Tegar yg rahsianya terburai sedikit demi sedikit di mahkamah.Penyokong haprak memperbodohkan diri dengan berdemonstrasi di mahkamah umpama telor dan batang..batang yang sedap menikmati isi lubang tetapi telor berlegar-legar ditepi lubang..apa yang telor dapat??? itulah yang terjadi kepada penyokong haprak yang dipaksa hadir walaupun untuk 2 3 jam.Kesudahannya perbicaraan ditunda...

Sama-sama kita tunggu siapakah pemimpin tersebut dan mampukah beliau memberi ketakutan kepada Pakatan Haprak.Apa yang pasti akan ada blogger ataupun pemimpin haprak menyalak mendedahkan keburukan pemimpin ini. Andai ini terjadi, aku berkeyakinan penuh rakan blogger Pro BN akan membantu dalam apa keadaan sekalipun..pesanan aku kepada pemimpin VIP PKR ini, pastikan niat dan tindakan berjalan seiring demi agama,bangsa dan negara.

sumber: kitagempur.com

No comments:

Post a Comment